Feeds RSS
Feeds RSS

vrijdag 6 februari 2015

Winterse LO (eindelijk weer gescrapt!!)

hallo allemaal,

Ik heb me voorgenomen dit jaar ook veel foto's van de grote stapel weg te werken in LO's. Merk toch dat ik veel in de kaartjes blijf hangen en dat het scrappen dan weer aan terrein verliest.

Op het www.cardandscraps.nl was de opdracht een winterse LO te maken (Scrapuitdaging 19). Ik had nog het mooie papier van de kerstkaarten over van Stampin Up en heb dat er voor gebruikt. Het was even zoeken naar foto's (zo veel winterse foto's zijn er niet geweest) maar heb er toch nog wat gevonden (uit 2010!)

Hier is ie dan:

Ook laat ik deze LO meedoen bij het www.dutchdares.blogspot.nl met de februari uitdaging #122: Grote Letters!

Sabine

5 reacties:

Cynthia van der Wilk zei

Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares grote letters challenge. Ik herken het probleem. Een kaartje is wat mij betreft sneller gemaakt. Dus maak ik dan sneller. Ik ben benieuwd wat je met al die foto's gemaakt. Dit ziet er al leuk uit.

Els zei

Een leuk winters lootje heb je gemaakt en
gezellig dat je met Cards en Scrap meedoet.
Groetjes, Els

Thamar, zei

hoi hoi

wat een leuke lo heb je gemaakt en als je nog veel foto's weg moet werken hoop ik dat je ook veel meedoet bij cards & scrap . hoe meer er meedoen hoe leuker. Dit is een echte winterse lo en de kleuren vind ik ook top. leuk dat je meedoet bij cards & scrap

gr Thamar

M@risk@ zei

Een hele mooie layout en hoop dat het lukt om meer te scrappen. Gezellige dat je met deze layout meedoet met de winterchallenge van Cards en Scrap. Groetjes Mariska

MirjamC zei

Leuk dat je meedoet met DD! Leuke lo heb je gemaakt!

Een reactie posten